cretanews.gr
+18
°
C
Μεγ.:+18
Ελάχ.:+13
Πεμ
Παρ
Σαβ
Κυρ
Πε 09.05 2024

Πλατφόρμα για αύξηση της απασχόλησης παρουσιάζει η Περιφέρεια Κρήτης

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την αυτοματοποιημένη αντιστοίχιση ανέργων με εργοδότες, καθώς και ατόμων που επιζητούν κατάρτιση και επαγγελματική καθοδήγηση στον τομέα που τους ενδιαφέρει…

Πλατφόρμα για αύξηση της απασχόλησης παρουσιάζει η Περιφέρεια Κρήτης

Tην καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/) η οποία στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης, θα παρουσιάσουν για κάθε ενδιαφερόμενο, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η πλατφόρμα αφορά μέρος του περιφερειακού σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης και αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικώς ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ.

Ωστόσο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο σύμφωνα με τους αρμόδιους, και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία.

Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για την αυτοματοποιημένη αντιστοίχιση ανέργων με εργοδότες, καθώς και ατόμων, που επιζητούν κατάρτιση και επαγγελματική καθοδήγηση με έμπειρους επαγγελματίες στον τομέα, που τους ενδιαφέρει. 

Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 και ώρα 6:00-9:00μ.μ, στο «Σπίτι του Πολιτισμού», σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Ρεθύμνου, την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Ρεθύμνου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση, με ελεύθερη είσοδο, στην οποία καλούνται εργοδότες, άνεργοι, επιχειρηματίες, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring.

Ακολουθήστε το CretaNews στα social media:

 

Ακούστε μας live στο 

Διαβάστε Ακόμα / Σχετικά Άρθρα

Trending tag icon